lauantai 2. heinäkuuta 2011

Verkkoja

Kesäkuu on mennyt Kreikan ja Savonlinnan taivaita tuijotellessa. Mutta matkan varrella on aina pakko tarttua puikkoihin. Siispä kesäneule on valmis. Näyttää aika oudolta..


Tiesin kuitenkin saajan mitat, ja päässä oli selkeä kuva siitä, miltä neule hänen päällään näyttää. Ja kyllä se juuri silleen istui.
Seuraavaksi kesän hommakseni päätin alkaa tuhota puuvillalankavarastojani. Jostain historian hämärästä löytyy älytön määrä kummallisen värisiä/paksuisia lankoja. Syntyi verkkokassi numero 1.
Ystävä näki ja teki tilauksen hieman pitempisankaisesta versiosta. Tein siihen myös tuhdimman pohjan. Työ etenee vauhdikkaasti.

4 kommenttia:

 1. Topista tuli oikein kesäinen. Se sopii hyvin saajalle! Nyt tekee mieli tarttua kaapissani lojuviin punaisiin Tennessee -lankoihin... Käyttämäsi lanka taitaa olla paksumpaa kuin Tennessee?

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Tropicana on hieman paksumpaa kuin Tennessee; suositus puikkokooksi on 4 - 5 ja 100 g:ssa on 160 metriä.
  Minulla on myös kaapissa joskus hamstrattuja Tennessee-lankoja (on pitänyt kesällä neuloa ja sitten jäänyt tekemättä); värejä löytyy laidasta laitaan, huoh! Onneksi lapset ovat kasvaneet ja heidän neuleisiinsa saa lankoja menemään, siis puikot suih suih.

  VastaaPoista
 3. Hieno toppi! Edistyykö villatakkisi? Toimiiko hihan ratkaisu?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anna.
  Villatakki ei tunnu hyvältä helleajan neulomiselta, joten se saa hetken odotella. Mutta, hiharatkaisu toimii, sen tiedän jo.

  VastaaPoista