sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Purkamista ja uuden alkuja

Hups kuinka aika vierii.
Olen tehnyt inventaariota ja purkanut sen tuloksena keskeneräisiksi jääneitä töitä. Huovutettuja palleroita tein äitini kanssa askarrellessani. Noista ja litteistä puuhelmistä tulee jotain.Kampaajani tarvitsi näytökseensä huivin. Hänellä oli mallikuva ja langat pussissa, minä vain toteutin työn. Tuo (langat pääteltynä) kaulan ympäri tuubina joko korkeana tai kaksin kerroin käännettynä.2 kommenttia:

 1. Ihania värejä tuossa alemmassa työssä! Ja huovutetut pallot ovat niin monikäyttöisiä, itse huovutin joskus pallojen sisään tiukuja, kannattaa kokeilla ;)

  VastaaPoista
 2. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista